Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία80χρονος ιερέας καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 11χρονη

80χρονος ιερέας καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 11χρονη

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας 80χρονο ιερέα που κατηγορείτο για ασέλγεια σε μία 11χρονη.

Η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών για συνέργεια.Όπως προέκυψε η μητέρα «διέθετε» την κόρη της στον ιερέα έναντι «υλικών ανταλλαγμάτων».Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, που επικαλείται την εφημερίδα «Ελευθερία», ο συνταξιούχος ιερέας φαίνεται πως «εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας» όπως σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, προσθέτοντας ότι «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο ιερέας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και επειδή δεν μπορεί να μετακινηθεί το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας του επέβαλε την έκτιση της ποινής κατ’ οίκον, σε χωριό της Μαγνησίας. Προηγουμένως είχε εκτίσει τμήμα της πρωτόδικης ποινής του στη Φυλακή Γρεβενών, από την οποία αποφυλακίστηκε λόγω των προβλημάτων υγείας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα