Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνία35χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τι του είπε η ψυχολόγος της αστυνομίας...

35χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει – Τι του είπε η ψυχολόγος της αστυνομίας και τον έσωσε

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 9 άντρες , σε σούπερ μαρκετ της οδού Λαρίσης, για έναν 35χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει από τον εξωτερικό χώρο του πρώτου ορόφου.

Οι υπάλληλοι του μαρκετ αντιλήφθηκαν την κίνησή του  να ανέβει στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και ειδοποίησαν αμέσως πυροσβεστική και αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε αμέσως πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και λόγω της αστάθειας που παρουσίαζε ο κίνδυνος να πέσει ήταν μεγάλος. Οι πυροσβέστες άνοιξαν αμέσως το τραμπολίνο και σήκωσαν σκάλα για να πλησιάσει η ψυχολόγος.

Ο ίδιος δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ηταν ακατάληπτα όσα έλεγε και η ψυχολόγος του ζήτησε απλά να ηρεμήσει και να την ακολουθήσει. “Θα σε φροντίσουμε, ησύχασε, όλα θα πάνε καλά” είπε στον 35χρονο και όσο περνούσε η ώρα η ανησυχία για πτώση του- ακόμα και από ζάλη λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας- ήταν έντονη.

Ζήτησε νερό και πείστηκε μετά από δέκα λεπτά να ακολουθήσει την ψυχολόγο και τους πυροσβέστες. Οταν κατέβηκε έτρεμε και έδειχνε να μην έχει αντίληψη του τι είχε συμβεί ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα