Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΎπαρχος, λιμενικός και καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να σώσουν ηλικιωμένη που...

Ύπαρχος, λιμενικός και καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να σώσουν ηλικιωμένη που έπεσε σε λιμάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο λιμάνι της Τήνου, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της επιβίβασης στο πλοίο.

Με νωπή την δολοφονία του Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, αυτή τη φορά η αντίδραση τόσο των λιμενικών όσο και του πληρώματος του πλοιού Blue Star Paros ήταν άμεση.

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής, ένας μέλος πληρώματος και ένας καβοδέτης πήδηξαν στη θάλασσα και βοήθησαν την επιβάτιδα να εξέλθη από το νερό.

 

Σύμφωνα με το tinosnews λίγο πριν της 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, η γυναίκα, αφού ανέβηκε στον μικρό καταπέλτη, κατευθυνόμενη προς το εσωτερικό του πλοίου, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο νερό, πιθανώς εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Άνδρας του λιμενικού και προσωπικό του λιμανιού και του πλοίου βούτηξαν στη θάλασσα και χρησιμοποιώντας σωσίβια, κατάφεραν έπειτα από λίγα λεπτά, να βγάλουν στη στεριά σώα. Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ το πλοίο απέπλευσε για το επόμενο λιμάνι του δρομολογίου του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες), η Λιμενική Αρχή Τήνου, ότι κατά τη διαδικασία φόρτωσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, ημεδαπή επιβάτιδα παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής, ένας μέλος πληρώματος και ένας καβοδέτης πήδηξαν στη θάλασσα και βοήθησαν την ανωτέρω επιβάτιδα να εξέλθη από το νερό. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε καλά στην υγεία της, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα