Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΌλιβερ: Συνελήφθη γυναίκα που υπέδειξε τον ιδιοκτήτη ταβέρνας ως κακοποιητή του χάσκι

Όλιβερ: Συνελήφθη γυναίκα που υπέδειξε τον ιδιοκτήτη ταβέρνας ως κακοποιητή του χάσκι

- Advertisement -

Στη σύλληψη μιας γυναίκας έχουν προχωρήσει οι Αρχές μετά την προσφυγή του ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος στοχοποιήθηκε ως ο άνθρωπος που κακοποίησε το χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί αναταραχή στην τοπική κοινωνία, αφού οι έρευνες φαίνεται να έχουν παγώσει και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά για την κακή κατάσταση στην οποία παρέλαβε η κτηνίατρος το ζώο και αυτό το γεγονός πυροδοτεί καχυποψία για προσπάθεια συγκάλυψης και θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο.

Σημειώνεται πως ιδιοκτήτης της ταβέρνας, όπως είχε προαναγγείλει, κινήθηκε νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν και σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έγινε η πρώτη σύλληψη για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για γυναίκα η οποία διαμένει εκτός του νομού Βοιωτίας.

«Η συλληφθείσα δεν είναι κάτοικος Αράχωβας, ωστόσο εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική δυσφήμηση και εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά, δυσφημιστικά και απειλητικά μηνύματα και σχόλια, τρομακτικού περιεχομένου» ανέφερε στο protothema.gr ο Παναγιώτης Καπλάνης.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα