Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧτύπησαν και λήστεψαν οδηγό φορτηγού μετά από καυγά

Χτύπησαν και λήστεψαν οδηγό φορτηγού μετά από καυγά

Εξιχνιάστηκε πολύ γρήγορα η κινηματογραφική ληστεία σε βάρος ενός οδηγού φορτηγού, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχή της Λάρισας. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, οι δυο δράστες είχαν αναλάβει να δώσουν… συνέχεια στον καυγά που είχε γίνει νωρίτερα, μεταξύ του θύματος και ενός γνωστού τους!

Οι δράστες, από τους οποίους συνελήφθη ο ένας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, έκλεισαν με δύο οχήματα τον δρόμο στο φορτηγό του θύματος ακινητοποιώντας το, τον γρονθοκόπησαν, προκάλεσαν φθορές στο όχημά του και άρπαξαν από το εσωτερικό του 4.000 ευρώ! Ο ληστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για ληστεία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη, όπως και ο συνεργός του που αναζητείται.

Όμως, από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κιλελέρ, προέκυψε σχέση της ληστείας με την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από ένα τρίτο πρόσωπο που είχε προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος του το πρωί της ίδιας ημέρας στην πόλη της Λάρισας! Έτσι, περιλαμβάνεται στην δικογραφία κατηγορούμενος για σωματική βλάβη και εξύβριση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα