Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧτύπησαν αστυνομικούς και τους... βιντεοσκοπούσαν!

Χτύπησαν αστυνομικούς και τους… βιντεοσκοπούσαν!

Δεν αρκέστηκαν στο μεταξύ τους ξύλο δυο παρέες αλλοδαπών και Ελλήνων που άρχισαν να διαπληκτίζονται για άγνωστο λόγο στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο, αλλά τα έβαλαν και με τους… αστυνομικούς οι οποίοι επενέβησαν! Μάλιστα, κατέγραφαν σε βίντεο την στιγμή που τους χτυπούσαν!

Ο άγριος καυγάς που ξέσπασε τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή. Ένας περίοικος ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για να βάλουν τέλος στην συμπλοκή.

Όμως, ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 26χρονος αλλοδαπός αντέδρασαν και άρχισαν να βρίζουν και να τους χτυπούν, ενώ παράλληλα τους κατέγραφαν με τα κινητά τους, φυσικά χωρίς την συναίνεσή τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν με χειροπέδες παρά την αντίσταση που εξακολούθησαν να προβάλλουν.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο, το οποίο είναι αρμόδιο για την περιοχή, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή και βία κατά υπαλλήλων και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα