Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Μου είχε κάνει πρόταση ο Πέτρος Φιλιππίδης να συνεργαστούμε»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Μου είχε κάνει πρόταση ο Πέτρος Φιλιππίδης να συνεργαστούμε»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα προχώρησε η πρωταγωνίστρια της επιτυχίας του Alpha «Σασμός», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία έχει κερδίσει τη συμπάθεια του Twitter από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, αλλά και αυτά που θα δούμε στη συνέχεια του Σασμού.

«Έχω δυσκολευτεί σε δουλειά μου. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά έχω νιώσει ότι δεν ήθελα να πάω στη δουλειά για να μη δω τα μούτρα κάποιου. Εννοείται και καθαρίζει ο χώρος μας. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον από τους κατηγορούμενους αλλά πριν γίνει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είχε κάνει πρόταση. Από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα. Δεν ήθελα να το κάνω, κάτι μου είπε να κρατηθώ. Δεν μου έδειξε κάτι, ήταν ευγενέστατος» αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει. Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. Στον άνθρωπο είναι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα