Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧορευτής “Billy Elliot”: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου ζλητησε να συναντηθούμε εκτός δουλειάς

Χορευτής “Billy Elliot”: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου ζλητησε να συναντηθούμε εκτός δουλειάς

Το πρωί της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου και το “Έλα Χαμογέλα” έφεραν στο φως μια νέα αποκάλυψη σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και ένα συμβάν που είχε γίνει στην παράσταση “Billy Elliot”. Συγκεκριμένα ο χορευτής Παναγιώτης Διονυσακόπουλος μίλησε για τη συνεργασία του με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Χορευτής της παράστασης «Billy Elliot»: Ο Λιγνάδης «Μου είπε να  συναντηθούμε εκτός δουλειάς» | BriefingNews

Αρχικά είπε: “Όταν πρωτοάκουσα για αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αυτές οι φήμες υπήρχαν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, είναι πως γίνεται εγώ, ένας ουσιαστικά άσχετος με τον χώρο που είχα συμμετάσχει για πολύ λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπο του και υπεύθυνα άτομα να μην γνωρίζουν! Ή ατομα που είναι τόσα χρόνια στον χώρο να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι”.

Billy Elliot : Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το μιούζικαλ που είχε  ανεβάσει ο Λιγνάδης - ΤΑ ΝΕΑ

Και συνέχισε λέγοντας: “Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης μού είχε πει αν θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς. Για να μου κάνει μια πρόταση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχα παγώσει από αυτό και είχα νιώσει ίσως απειλή. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, μπροστά σε όλους, μου είπε πως ήθελε να πάμε για ένα ποτό. Το είχα αποφύγει και δεν συνέβη ποτέ. Μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο Facebook. Ήταν ξημερώματα και τα είχα δει την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησα. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Είχα μόλις κλείσει τα 20 και θυμάμαι πως είχε ειπωθεί ένα “αστείο” πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον. Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που μίλαγε. Θυμάμαι ότι προσπαθούσε να κάνει πολλά πράγματα βρώμικα. Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες και υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στον θίασο. Είχα μια ένταση όταν τον συναντούσα και μου προκαλούσε κάτι αρνητικό”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα