Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧειροπέδες σε γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους στο νηπιαγωγείο –...

Χειροπέδες σε γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους στο νηπιαγωγείο – Τι ισχυρίζονται οι ίδιοι

Ο κορονοϊός έκανε επιτακτική τη χρήση μάσκας, όμως εκείνοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο. Η Ρόδος συζητάει τη νέα υπόθεση γονέων που έκοψαν το σχολείο στο παιδί τους…

Οι γονείς του τετράχρονου αγοριού συνελήφθησαν χθες (20-01-2022) στη Ρόδο, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης στο νηπιαγωγείο, καθώς δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο επειδή έπρεπε να φοράει μάσκα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οι γονείς ενός τετράχρονου αγοριού, ηλικίας 43 ετών ο πατέρας και 44 η μητέρα, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση μετά από τη γνωστοποίηση ότι το παιδί δεν πηγαίνει στο νηπιαγωγείο από την αρχή της σχολικης χρονιάς.

 

Οι γονείς στο πλαίσιο της εξέτασής τους, ανέφεραν ότι λόγω της συνθήκης του κορονοϊού και επειδή το παιδί αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού εξαιτίας της χρήσης μάσκας, δεν το έστειλαν τη φετινή χρονιά στο νηπιαγωγείο ωστόσο υποστήριξαν ότι σκοπεύουν να το στείλουν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το dimokratiki, στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας, σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος τους, συνελήφθησαν και απολογήθηκαν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα