Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧαμός στη Χαλκίδα με πάρτι, συνωστισμούς στις πλατείες και γλέντι γάμου παρά...

Χαμός στη Χαλκίδα με πάρτι, συνωστισμούς στις πλατείες και γλέντι γάμου παρά το lockdown

Παρά την απότομη εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού στην Εύβοια και την αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων, στη Χαλκίδα το Σάββατο 09/01 κάποιοι το έριξαν έξω… Περιστατικά συνωστισμού σημειώθηκαν από νωρίς το απόγευμα σε αρκετά σημεία της πόλης. Αρκετές φορές εχθές ομάδες νέων ατόμων με skate απασχόλησαν την αστυνομία αφού συνωστίζονταν σε πλατείες με αποτέλεσμα αστυνομικοί να σπεύδουν και να κάνουν παρατηρήσεις ώστε να απομακρυνθούν.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου τα φαινόμενα συνωστισμού εντάθηκαν αφού από αρκετές πολυκατοικίες και οικίες έγιναν καταγγελίες για γείτονες που έκαναν πάρτι, οι οποίοι είχαν δυνατά μουσική και είχαν αρκετούς καλεσμένους. Μάλιστα σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε κεντρική οδό της Χαλκίδας, ένοικος δεν άνοιγε την πόρτα στους αστυνομικούς όταν έφτασαν για έλεγχο.

Σε άλλη οδό Ρομά έκαναν γάμο έως τα ξημερώματα με αποτέλεσμα η αστυνομία να πάει αρκετές φορές στο σημείο κάνοντας περιπολίες ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγω για πυροβολισμούς. Στη Νέα Αρτάκη λίγο μετά τη 01.00 ένα μπαρ σύμφωνα με πληροφορίες ενώ φαινόταν κλειστό δεχόταν πελάτες και σέρβιρε ποτά.

Πηγή: eviathema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα