Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧαμηλοσυνταξιούχα των 330 ευρώ,κόπηκε από το επίδομα των 200 ευρώ

Χαμηλοσυνταξιούχα των 330 ευρώ,κόπηκε από το επίδομα των 200 ευρώ

Ακόμη ένα περιστατικό χαμηλοσυνταξιούχου που δεν έλαβε το επίδομα του Πάσχα των 200 ευρώ έρχεται στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά μια ηλικιωμένη γυναίκα 92 ετών, ασφαλισμένη στον ΟΓΑ που λαμβάνει μόλις 330 ευρώ σύνταξη το μήνα «κόπηκε» χωρίς εξηγήσεις από το έκτακτο επίδομα των 200 ευρώ που δόθηκε από την πολιτεία το Πάσχα.
Διαβάζοντας το ρεπορτάζ της magnesianews.gr οι συγγενείς της ηλικιωμένης, επικοινώνησαν με τη ΜΑΓΝΗΣΙΑ και έκαναν γνωστό πως και ο δικός τους άνθρωπος, δεν έλαβε το επίδομα, τη στιγμή που το δικαιούνταν.
Σύμφωνα με τους συγγενείς η 92χρονη που λαμβάνει 330 ευρώ το μήνα, ανέμενε το έκτακτο αυτό επίδομα το Πάσχα, για να μπορέσει να συμπληρώσει τα έσοδά της και να περάσει της άγιες εκείνες ημέρες, λίγο καλύτερα. Παρά το γεγονός ότι και ο λογιστής και η εφορία έκριναν πως ανήκει στην κατηγορία των χαμηλοσυνταξιούχων και δικαιούται το επίδομα, αυτό δεν κατατέθηκε ποτέ στον λογαριασμό της, ενώ και σε αυτή την περίπτωση δεν δόθηκε καμία εξήγηση. Οι συγγενείς ζητούν απαντήσεις από τους ιθύνοντες και ευελπιστούν πως η δημοσιοποίηση των περιπτώσεων αυτών, ίσως τους κινητοποιήσει να κάνουν ελέγχους και να διορθώσουν αυτή την αδικία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα