Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦονικό στα Γλυκά Νερά: Τι «έγραψαν» τελικά οι κάμερες το μοιραίο βράδυ...

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Τι «έγραψαν» τελικά οι κάμερες το μοιραίο βράδυ ;

Eξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού των καμερών ασφαλείας και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Αυτά τα στοιχεία θεωρούνται συγκεκριμένου ενδιαφέροντος. Οι αστυνομικοί λένε ότι από τις κάμερες δεν προέκυψε άφιξη ή αναχώρηση άλλου ατόμου το μοιραίο βράδυ. Δεν υπάρχει φυσικός συνεργός που να πήγε στο σπίτι σε αυτό το χρόνο», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Ήταν οι διενέξεις, οι προστριβές, τα κίνητρα αυτού του ανθρώπου. Ο δράστης επικαλείται ότι ο καβγάς εκείνης της ημέρας οδήγησε στη δολοφονία. Το ζητούμενο είναι να εξεταστεί ο προσχεδιασμός, το αν υπήρξε, αλλά και τι έγινε με την κάμερα, πότε την έκλεισε ο δράστης», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποια ανατροπή, θα έρθουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Έρχονται αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Καρολάιν

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στο ΣΚΑΪ μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε». Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα