Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦονικό στα Γλυκά Νερά: Τα μη στοιχεία «ευνοούν» τον συζυγοκτόνο - Τι...

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Τα μη στοιχεία «ευνοούν» τον συζυγοκτόνο – Τι φοβάται;

Βγήκε το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ, αναφορικά με την κάμερα έχει εκδοθεί και αναφέρεται σε ξήλωμα σε προγενέστερο χρόνο χαρακτηριστικό για τον προσχεδιασμό. Αυτό που απομένει είναι η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη που αμφισβητεί αυτή της αστυνομίας. Ακόμα αναμένεται η άρση του τραπεζικού απορρήτου, για ό,τι στοιχεία θα ανακύψουν.

Σχετικά με τον συνεργό, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η έρευνα συνεχίζεται απο τον ανακριτή. Αυτό σημαίνει ότι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει για στοιχεία που θα επιβάρυναν περαιτέρω τη θέση του πιλότου είναι υπό διερεύνηση και αυτό είναι που φοβάται ο Μπάμπης

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του κατηγορούμενου είπε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Οι δύο γιαγιάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα