Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦλώρινα: Στο χειρουργείο 16χρονο παιδί που τραυματίστηκε από στρατιωτική ξιφολόγχη

Φλώρινα: Στο χειρουργείο 16χρονο παιδί που τραυματίστηκε από στρατιωτική ξιφολόγχη

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 16χρονος, ο οποίος είχε ντυθεί τσολιάς, συμμετέχοντας στις σημερινές εκδηλώσεις Μνήμης για το Ολοκαύτωμα στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου.

Το παιδί κάποια στιγμή λιποθύμησε πέφτοντας δυστυχώς πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη, που είχε στηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δίπλα στο στρατιωτικό άγημα.

Η ξιφολόγχη αν και καρφώθηκε κοντά στο αυτί του 16χρονου, ευτυχώς, φαίνεται, όπως όλα δείχνουν, ότι δεν τον τραυμάτισε σε σημείο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ωστόσο του προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία την οποία μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί όταν μεταφέρθηκε στο Mποδοσάκειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το kozan.gr, το παιδί μπήκε το μεσημέρι στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος είχαμε και δύο λιποθυμίες παρευρισκομένων στην εκδήλωση.

Kαθοριστικής σημασίας, στην παροχή πρώτων βοηθειών στο 16χρονο, ήταν η συμβολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας κ. Ιωάννη Χαρακτσή (καρδιολόγος), ο οποίος ήταν “παρών” στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα