Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου – Δεν...

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου – Δεν υπήρχε επαφή, μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή

Μετά τη Ζέτα Δούκα που κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για επιθετική συμπεριφορά αρκετές είναι οι ηθοποιοί από χθες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει εναντίον του.

Για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί του σε δυο θεατρικά έργα με ανέφερε πως αυτές η συνεργασίες της ήταν από τις πιο δύσκολες στη ζωή της και κάποια στιγμή είχαν φτάσει σε σημείο να μη μιλάνε καν παρά μόνο πάνω στη σκηνή.

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όρια μου με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν είχαμε καμία συνομιλία. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει είναι καταδικαστέο… Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό», ανέφερε η Φαίη Ξυλά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα