Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΥπόθεση Σεμέδο: Τι υποστήριξε η φίλη της 17χρονης ενώπιον της ανακρίτριας

Υπόθεση Σεμέδο: Τι υποστήριξε η φίλη της 17χρονης ενώπιον της ανακρίτριας

Ένα 24ωρο πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας που ήταν μαζί της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού, κατέθεσε -κάτω από άκρα μυστικότητα- ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό κορίτσι φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ -όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια- όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Φέρεται ακόμη να της είπε ότι «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη κοπέλα, φέρεται να κατέθεσε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις», προσθέτοντας πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της, προσθέτοντας ότι «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε “πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν”».

Απολογούμενος αύριο ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να του αποσπάσουν χρήματα, ενώ κατά τις ίδιες πηγές, πριν από την απολογία του θα καταθέσουν στην ανακρίτρια μάρτυρες που ο ίδιος έχει προτείνει.

Πηγή: CNN Greece

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου