Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΥπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Τουλάχιστον τέσσερις ανήλικες τα θύματα

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Τουλάχιστον τέσσερις ανήλικες τα θύματα

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται νέο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στην Αττική, που δρούσε από το 2022. «Εγκέφαλος» μία 31χρονη που εξωθούσε στην πορνεία τουλάχιστον τέσσερις ανήλικες.

Σήμερα, δύο από τα κορίτσια που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα είναι ηλικίας 15 και 17 ετών. Όταν, όμως, ξεκίνησε τη δράση του το κύκλωμα ήταν ηλικίας 13 και 15 ετών…

Ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να είναι μία γυναίκα, που αρχικά είχε πλησιάσει τη μία κοπέλα -που ήταν στο φιλικό της περιβάλλον. Μετά, πλησίασε και τη δεύτερη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.

Η γυναίκα ήταν εκείνη που έκλεινε τα ραντεβού, έναντι 100 ευρώ, σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας.

Για συμμετοχή στο κύκλωμα έχει συλληφθεί ακόμα ένα άτομο, το οποίο έβγαζε φωτογραφίες τις δύο ανήλικες και τις αναρτούσε σε γνωστά sites. Επίσης, χειροπέδες περάστηκαν και σε άνδρα που έμπαινε σε ιστότοπο και έκλεινε ραντεβού, στην ουσία για να βιάζει τα ανήλικα παιδιά.

Άλλα έξι άτομα κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα, ενώ το τμήμα Ανηλίκων λέει πως η υπόθεση «δεν σταματάει εδώ».

Τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας
Ειδικότερα, όσον αφορά στις συλλήψεις των τριών, η γυναίκα συνελήφθη στον Κολωνό με ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία όπως και ο 33χρονος Έλληνας, που πιάστηκε στην Εκάλη. Συνελήφθη, επίσης, 55χρονος Έλληνας, που εντοπίστηκε στον Κορυδαλλό.

Ο 33χρονος μέσω της 31χρονης ήρθε σε επαφή με την 15χρονη και με μία 17χρονη φίλη της και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τις δύο ανήλικες να βρίσκουν πλούσιους πελάτες. Έτσι, ανάρτησε σε ιστοσελίδα προκλητικές φωτογραφίες τους και μέσω αυτής κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ραντεβού που έγιναν σε ξενοδοχεία της Αθήνας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τέσσερα συνολικά τα θύματα
Ο τρίτος συλληφθείς, ο 55χρονος, κατηγορείται ότι συνευρέθηκε στο σπίτι του με την 15χρονη και ακόμη μία συνομήλική της, καταβάλλοντας 100 ευρώ σε κάθε μια ανήλικη.

Η δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιλαμβάνει ακόμη έξι άτομα, που φέρεται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Συνολικά θύματα του κυκλώματος φέρεται να είχαν πέσει τέσσερις κοπέλες, δύο εκ των οποίων δεν κατέθεσαν σε βάρος των μαστροπών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα