Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤσιτσιπάς: Βοήθησε την Ουκρανία με τον δικό του τρόπο - Έδωσε σε...

Τσιτσιπάς: Βοήθησε την Ουκρανία με τον δικό του τρόπο – Έδωσε σε ίδρυμα 10.000 ευρώ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε δωρεά 10.000 δολαρίων στο ίδρυμα που έχει δημιουργήσει η Ελίνα Σβιτιλίνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στηρίζει την προσπάθεια της Ουκρανής τενίστριας, Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία δημιούργησε ένα ίδρυμα με στόχο να βοηθήσει νεαρούς Ουκρανούς ταλαντούχους τενίστες και να στηρίξει όλα τα παιδιά που αυτούς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά από τη ρωσική εισβολή.

“Ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω την Ουκρανία με άλλο τρόπο”, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, “΄Ήθελα να στηρίξω τους νέους Ουκρανούς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Ελίνα Σβιτολίνα ευχαρίστησε τον 24χρονο Έλληνα τενίστα.

“Ήξερα ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι μόνο εξαιρετικός αθλητής, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα σημαντικό δεν είναι μόνο στο ποιος είσαι μέσα στο court, αλλά και να ποιες είναι οι αξίες σου εκτός γηπέδου. Σήμερα η Ουκρανία στηρίζεται από όλο τον κόσμο. Ωστόσο νιώθω ιδιαίτερα περήφανη για όλα όσα κάνουν οι φίλοι και συνάδελφοι και για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ο Στέφανος.”. ήταν το μήνυμα της Σβιτολίνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα