Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που επιτέθηκε φραστικά στον αυτόπτη...

Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που επιτέθηκε φραστικά στον αυτόπτη μάρτυρα

Το video που δείχνει τον τροχονόμο, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο έξω από τη Βουλή που κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα, να επιτίθεται φραστικά σε ντελιβερά που ήταν αυτόπτης μάρτυρας όσων έγιναν προκάλεσε σάλο. Σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ και έως τότε απομακρύνθηκε από την Τροχαία.

Ο τροχονόμος ήταν μπροστά στη Βουλή (αλλά δεν ρύθμιζε την κυκλοφορία) το μοιραίο, για τον 23χρονο Ιάσονα, μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν ο αστυνομικός – οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε αριστερά από τη Βασιλίσσης Σοφίας και συγκρούστηκε με τη μηχανή του θύματος.

Το τροχαίο είδε ένας εργαζόμενος σε delivery, που θέλησε να σταματήσει για να πει στους αστυνομικούς τι είχε γίνει. Αλλά ο τροχονόμος όχι μόνο δεν άκουσε τα όσα είχε να του πει ο αυτόπτης μάρτυρας, αλλά του επιτέθηκε φραστικά, φωνάζοντας σε άλλον αστυνομικό να τον απομακρύνει και τον απειλεί κλήση γιατί δε φορούσε κράνος!

Στο βίντεο που δημοσίευσε το pronews.gr, ο μοτοσικλετιστής που ήταν στο σημείο, στεκόμενος στο αντίθετο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας φώναζε ότι το θύμα του τροχαίου είχε περάσει με πράσινο. «Με τόση αστυνομία εδώ πέρα, τροχαία, με πράσινο πέρασε και τον τσακίσατε» ακούγεται να λέει.

Και τότε ο τροχονόμος, μιλώντας του στον ενικό, του επιτίθεται: «Εσύ τι είσαι; Ο δικηγόρος του διαβόλου είσαι; Άσε “το παιδί, το παιδί”. Εσύ φοράς το κράνος σου; Άιντε τώρα, σήκω φύγε από εδώ, εξαφανίσου».

Από τη στιγμή που διατάχθηκε σε βάρος του ΕΔΕ, ο τροχονόμος απομακρύνθηκε από την Τροχαία και μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία έως ότου να τελειώσει η έρευνα σε βάρος του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα