Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή τουρίστρια από κατολίσθηση σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή τουρίστρια από κατολίσθηση σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή ενώ ο γιος της απεγκλωβίστηκε από τα χαλάσματα του ενοικιαζόμενου καταλύματος που διέμεναν μετά από κατολίσθηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Αγία Φωτιά της Ιεράπετρας.

Νεκρή βρέθηκε στις 4 τα ξημερώματα από τους διασώστες 40χρονη Τσέχα, μητέρα ενός παιδιού που αγνοούνταν μετά την κατολίσθηση που συνέβη στις 12 το βράδυ καταπλακώνοντας το διαμέρισμα που έμειναν.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κυριολεκτικά θαμμένη δίπλα από το κρεβάτι που κοιμόνταν μέσα σε όγκους μπετόν και βράχων. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών της πυροσβεστικής αλλά και εθελοντικών ομάδων που κράτησαν τέσσερεις ώρες, η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ διαπιστώθηκε αμέσως ο θάνατός της.

Νωρίτερα διασώθηκαν ο σύζυγος που βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο αλλά και ο 11χρονος γιος τους. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους, φέρουν ελαφρά τραύματα.

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για την οικογένεια των Τσέχων αφού σήμερα ήταν η τελευταία τους νύχτα στην περιοχή όπου ήρθαν για παραθερισμό, θα έφευγαν σήμερα για την πατρίδα τους.

Φόβος επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής μετά το τραγικό συμβάν, αφού αρκετοί βράχοι κρέμονται πάνω από καταλύματα αλλά και τον επαρχιακό δρόμο με τον κίνδυνο κατολίσθησης ορατό.

Ισχυρή δύναμη πυροσβεστών με 41 πυροσβέστες και 14 οχήματα πήρε μέρος στις προσπάθειες απεγκλωβισμού μαζί με διασώστες του ΕΚΑΒ και δύναμη της Αστυνομίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα