Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤραγωδία: Πατέρας και γιος πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Τραγωδία: Πατέρας και γιος πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα με πατέρα και γιο να φεύγουν από τη ζωή με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Σύμφωνα με το gnomip ο πατέρας βρισκόταν στο σπίτι του και πέθανε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής με τον γιο του να ακολουθεί λίγες ώρες αργότερα!

Ο 87χρονος άνδρας προδόθηκε από την καρδιά του και έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι, προκαλώντας σοκ στους συγγενείς του με τον ξαφνικό θάνατό του.

Ο 40χρονος γιος του λίγες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και «έσβησε» λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε συγγενικό του πρόσωπο. Οι γιατροί προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας δεν μπορούν να πιστέψουν πως πατέρας και γιος χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Εμβρόντητοι άκουσαν την είδηση του θανάτου και οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών που κλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες να παραλάβουν τις σορούς πατέρα και γιου!

Ο 87χρονος ήταν συνταξιουχος του ΟΓΑ, ενώ ο 40χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, ενώ ήταν μέλος του Σωματείου Κωφών και Βαρηκόων, με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 12-9 και ώρα 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαραβαλι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα