Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤρίκαλα: Έλεγχοι στατικότητας σπιτιών μετά τον σεισμό (ΦΩΤΟ)

Τρίκαλα: Έλεγχοι στατικότητας σπιτιών μετά τον σεισμό (ΦΩΤΟ)

Δίπλα στους κατοίκους της πόλης και των χωριών βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων. Από την πρώτη ημέρα των σεισμικών δονήσεων, την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, τα κλιμάκια των μηχανικών μετέβησαν – κατά προτεραιότητα – στα σχολικά συγκροτήματα, ώστε να διαπιστωθεί και να ελεγχθεί η στατικότητα των διδακτηρίων.

Στο μεσοδιάστημα η Γραμμή Εξυπηρέτησης Πολίτη 2431020000 δέχτηκε αιτήματα πολιτών για έλεγχο των οικιών τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Από το πρωί της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021 και με δεδομένο τον δεύτερο μεγάλης έντασης σεισμό, τα κλιμάκια των μηχανικών του Δήμου βρέθηκαν σε χωριά και στα Τρίκαλα. Πραγματοποίησαν πάνω από 50 ελέγχους σε οικίες και κτίσματα, των οποίων οι ιδιοκτήτες αιτήθηκαν έλεγχο.

Ταυτοχρόνως, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, η αντιδήμαρχος Εργων Βασιλένα Μητσιάδη και ο αντιδήμαρχος Τομέα Α Βασίλης Κρανιάς, επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσουν, το μέγεθος πιθανών ζημιών. Οπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, βασικό μέλημα παραμένει ο έλεγχος στατικότητας των σπιτιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα