Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤράπεζα ζήτησε την πληρωμή δανείου από πυρόπληκτο στην Εύβοια

Τράπεζα ζήτησε την πληρωμή δανείου από πυρόπληκτο στην Εύβοια

Την ίδια ώρα που οι πυρόπληκτοι στην Εύβοια μετρούν τις πληγές τους και πολλοί έχουν χάσει σπίτια και επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωποι και με απαιτήσεις πληρωμών από τράπεζες και ΔΕΚΟ που εξακολουθούν να έχουν αξιώσεις πληρωμών των υποχρεώσεων των πολιτών αν και αυτό έχει ανασταλεί!

Ένα τέτοιο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα η οποία μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι τράπεζα μέσω εγγράφου ζήτησε από πυρόπληκτο την καταβολή τόκων δανείου παραβλέποντας έτσι ότι υπάρχει αναστολή καταβολής των δόσεων των δανείων, είτε αφορούν κεφάλαιο και τόκους είτε μόνο τόκους, με την ίδια να επικαλείται και την σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.«Μετά από επικοινωνία πελάτη μου από την Εύβοια, η τράπεζα του έστειλε ένα έγγραφο, όπου υπάρχει η υποχρέωση καταβολής τόκων» σημείωσε η κ. Νούκα, κάνοντας λόγο ότι το δάνειο ήταν ανοιχτό.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πληττόμενος, στις πυρκαγιές που σάρωσαν την Εύβοια, εκτός από το σπίτι του, έχασε και την επιχείρηση.Τελικά, σύμφωνα με την Αριάδνη Νούκα, το εν λόγω ζήτημα διευθετήθηκε αλλά χρειάστηκε η παρέμβασή της. «Τι θα γίνει, θα ασχολούνται οι πυρόπληκτοι με τους δικηγόρους; Είναι εξαγγελθείσα υποχρέωση» τόνισε η δικηγόρος.

Δείτε όσα είπε η δικηγόρος:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα