Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤο «μυστικό» που κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας των αεροπλάνων και… κανένας...

Το «μυστικό» που κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας των αεροπλάνων και… κανένας δεν είχε παρατηρήσει

Τα ταξίδια με αεροπλάνα είναι για άλλους απόλαυση και για άλλους μια μικρή περιπέτεια που θέλουν να την αποφεύγουν. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για τις άγνωστες πληροφορίες και τα μυστικά που μπορεί να κρύβει ένα αεροσκάφος ή μια πτήση.

Εξάλλου, οι αεροσυνοδοί έχουν το δικό τους μυστικό κώδικα επικοινωνίας και έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε μικρές λεπτομέρειες από αυτόν.

Τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας των αεροπλάνων

Μια τέτοια παράξενη πληροφορία αφορά και την τουαλέτα στις πόρτες πολλών αεροπλάνων. Και πιο συγκεκριμένα την πόρτα της τουαλέτας και τι κρύβεται σε αυτήν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα exploringgreece.tv, η εταιρεία AVIAV TM που αναλαμβάνει την ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών και πληρώματος αποκαλύπτει, λοιπόν, τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας και συγκεκριμένα πίσω από την πινακίδα με την ένδειξή της.

Εκεί, λοιπόν, σε πολλούς τύπους αεροσκαφών υπάρχει ένας μικρός σύρτης σε περίπτωση που κλειδωθεί κάποιος μέσα είτε κατά λάθος είτε επίτηδες.

Από αυτόν τον σύρτη θα μπορέσει κάποιος να ξεκλειδώσει την πόρτα προς τα έξω. Αυτή είναι μια πληροφορία που σίγουρα δεν σου έχει πει κανείς, Και μεταξύ μας δεν έχει και λόγο να το κάνει. Αν, λοιπόν, κλειδωθεί κάποιος μέσα ή υπάρξει ανάγκη να ανοίξει η πόρτα της τουαλέτας μπορεί να γίνει από αυτόν τον μικρό σύρτη. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλεψη για τα πάντα σε ένα αεροπλάνο.

Και η παραμικρή λεπτομέρεια για έκτακτα γεγονότα ή καταστάσεις…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα