Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤους χώρισε το εμβόλιο (Βίντεο)

Τους χώρισε το εμβόλιο (Βίντεο)

Το ζήτημα του εμβολιασμού έχει διχάσει μεγάλο μέρος της κοινωνίας και παρά τις συστάσεις των ειδικών και τα μέτρα περιορισμού και υποχρεωτικότητας ορισμένοι αρνούνται πεισματικά να εμβολιαστούν.

Μάλιστα, οι προστριβές σε μερικές περιπτώσεις είναι μεγάλες ακόμη και μέσα στις οικογένειες και σύμφωνα με καταγγελία στο Mega ένα ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο επειδή η γυναίκα εμβολιάστηκε!

Η ξαδέρφη της γυναίκας η κ. Μαρία ανέφερε στο Mega: «Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο για τον κορονοϊό ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους και εκείνος άρχισε να την απειλεί ότι θα την εγκαταλείψει και δε θα της δίνει χρήματα, όπως και έκανε».

«Αυτός είναι φανατικός αρνητής, επηρεάζεται από τη θρησκεία, όπως την έχει φτιάξει αυτός στο μυαλό του. Τελικά τη χώρισε, ενώ η κοπέλα έκανε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα» ανέφερε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα