Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤον χτύπησε , τον άφησε αβοήθητο να αιμοραγεί και προσπάθησε να διαφύγει

Τον χτύπησε , τον άφησε αβοήθητο να αιμοραγεί και προσπάθησε να διαφύγει

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 28χρονος αλλοδαπός που ομολόγησε τον ξυλοδαρμό 67χρονου στα Λεχαινά.

Ο 28χρονος προσήλθε αρχικά για απέλαση και κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους Αστυνομικούς ομολόγησε ότι είχε χτυπήσει τον 67χρονο. Τελικά συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και έκθεση σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» το περιστατικό ξυλοδαρμού του 67χρονου συνέβη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όπου φιλοξενούταν και ο 28χρονος. Οι δύο τους φέρεται να λογομάχησαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ο αλλοδαπός προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι του ηλικιωμένου, χτυπώντας τον με την μαγκούρα που χρησιμοποιούσε ο 67χρονος, αλλά και με τα ίδια του τα χέρια.

Από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε ο 67χρονος σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ο 28χρονος άφησε τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο και τράπηκε σε φυγή. Όμως, πριν εγκαταλείψει το διαμέρισμα φρόντισε να πετάξει στα σκουπίδια το μπαστούνι, το οποίο από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων, είχε σπάσει, ενώ φεύγοντας κλείδωσε και την πόρτα.

Ο 67χρονος παρέμεινε για μια ημέρα αβοήθητος, όταν ένας άγνωστος άνδρας ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης ότι μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει νεκρός άνθρωπος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο και αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών ο 28χρονος είχε διαφύγει στην Αχαΐα, όμως είχε σκοπό να επιστρέψει στα Λεχαινά.

Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να τον προσαγάγουν μόλις αποβιβάστηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη στάση των Λεχαινών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα