Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤον χτύπησαν με σίδερα στο κεφάλι – Τέσσερις άγνωστοι μπούκαραν στο σπίτι

Τον χτύπησαν με σίδερα στο κεφάλι – Τέσσερις άγνωστοι μπούκαραν στο σπίτι

Άγριος ξυλοδαρμός 24χρονου άνδρα στη Λαμία. Ως ύποπτοι δράστες της επίθεσης φέρονται τέσσερις ρομά, ενώ το νεαρό θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητεί σε όλη τη Λαμία τους τέσσερις ρομά που φέρονται να επιτέθηκαν στον 24χρονο μέσα στο σπίτι του, στην οδό Χαλκομάτας, νωρίτερα την Παρασκευή (07.01.2022).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, έξω από το σπίτι του νεαρού ήταν ένα φορτηγό και ετοιμαζόταν για να κάνει μετακόμιση. Αρχικά πήγε στο σημείο ένας άνδρας και λογομάχησαν έντονα.

Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας επέστρεψε με ακόμη τέσσερις νεαρούς ρομά και όλοι μαζί «μπούκαραν» στο σπίτι του 24χρονου, σπάζοντας την πόρτα.

«Τον χτύπησαν πολύ άσχημα στο κεφάλι με σίδερα. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο σπίτι και τον χτυπούσαν όλοι μαζί…», λέει ένας από τους γείτονες.

Δείτε βίντεο του LamiaReport:

Ο 24χρονος διακομίστηκε με αίματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ η αστυνομία έχει στη διάθεση της τα στοιχεία του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και τους αναζητά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα