Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤον σκότωσε και του άλλαξε ρούχα στο κρεβάτι – Οι άγνωστες αλήθειες...

Τον σκότωσε και του άλλαξε ρούχα στο κρεβάτι – Οι άγνωστες αλήθειες πίσω από το έγκλημα

Νέα στοιχεία για το έγκλημα και τη δολοφονία ενός 55χρονου άντρα. Ο δράστης προσπάθησε μάταια να σβήσει τα ίχνη του φονικού που είχε διαπράξει…

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε το βράδυ της Τετάρτης η Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε έναν 52χρονο, υπότροπο σε υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών, για τη δολοφονία του 55χρονου συγκατοίκου του. Αιτία το γεγονός ότι δεν του έδινε το μερίδιό του, από αγορά ναρκωτικών αξίας 40 ευρώ.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, που του διόρισε χθες (28-04-2022) συνήγορο και θα απολογηθεί σήμερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποστηρίξει ότι τελούσε σε σύγχυση και θα αποδώσει το έγκλημα σε βρασμό ψυχικής ορμής ή ότι βρισκόταν σε κατάσταση ελλατωμένης ικανότητας για καταλογισμό λόγω των στερητικών συνδρόμων που ένιωθε και τον οδήγησαν σε βίαιη αντίδραση έναντι του φίλου του όταν διαπίστωσε ότι ο τελευταίος δεν του έδινε διεγερτικά για να ικανοποιήσει την εξάρτησή του. Πιθανότατα δε να αιτηθεί τη διενέργεια σχετικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε και η νεκροψία και νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Ρόδου που απεφάνθη ότι ο θάνατος του 55χρονου προέκυψε από πνιγμό από το αίμα που συσσωρεύθηκε στον λαιμό και στους πνεύμονές του από τα σφοδρά χτυπήματα που υπέστη από τον δράστη! Σημειώνεται ότι ο θανών έφερε βαριά τραύματα, κατάγματα στο πρόσωπο και κυρίως στο σαγόνι.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι την 25η Απριλίου 2022 το βράδυ ο κατηγορούμενος αρχικά διαπληκτίστηκε με τον συγκάτοικό του και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και συγκεκριμένα στο χώρο του υπνοδωματίου. Εκεί τον γρονθοκόπησε εκ νέου με πρωτοφανή σφοδρότητα και μανία, επανειλημμένα ενώ φέρεται να χρησιμοποίησε την πατερίτσα υποστήριξης που έφερε λόγω χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζε στο ισχίο.

Στη συνέχεια, ο δράστης τον έσυρε και τον τοποθέτησε στο κρεβάτι του, έβγαλε τα ρούχα του θύματος, τα οποία είχαν ίχνη αίματος και του έβαλε καθαρά ρούχα. Εκρυψε επιμελώς σε χώρο του σαλονιού κουβέρτα με ίχνη αίματος και φρόντισε να πλύνει στο πλυντήριο το σύνολο των ενδυμάτων που είχαν ίχνη αίματος και θα τον ενοχοποιούσαν.

Στη συνέχεια, φρόντισε να αλλοιώσει τη σκηνή του εγκλήματος σφουγγαρίζοντας και σκουπίζοντας τα ίχνη αίματος που υπήρχαν στο χώρο καθώς επίσης και τα αίματα στο πρόσωπο του θύματος. Πήγε ακολούθως στην οικία του φίλου του για να τον φιλοξενήσει ενώ το πρωί τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία δηλώνοντας τον αιφνίδιο θάνατο αναφέροντας αρχικά πως δεν γνώριζε πώς αυτός είχε επέλθει.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, απολογούμενος στην πορεία ομολόγησε και περιέγραψε λεπτομερώς τον τρόπο δράσης του. Είπε ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών όπως και ο ίδιος και ότι του είχε δώσει την 25η Απριλίου 2022, 40 ευρώ για να αγοράσει σίσα ή κρύσταλλο ή αμφεταμίνη. Όταν γύρισε του ζήτησε να του δώσει το μερίδιό του και εκείνος του έλεγε να περιμένει. Την τελευταία φορά που του ζήτησε το μερίδιό του και δεν του το έδωσε θύμωσε, τον έσπρωξε και εκείνος και όπως περιέγραψε μετά έπαθε… «μπλακ άουτ».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα