Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤον έπιασαν να μεταφέρει κλεμμένο χαλκό

Τον έπιασαν να μεταφέρει κλεμμένο χαλκό

Ο στοχευμένος έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 35χρονος Έλληνας στην Κέρκυρα, αποκάλυψε ένα τμήμα χαλκού μήκους δέκα μέτρων που είχε κλέψει λίγη ώρα πριν από έναν ιδιωτικό χώρο σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας.

Μέσα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και ο οδηγός του συνελήφθη, βρέθηκαν τα γάντια και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε. Σε βάρος του “κυνηγού” χαλκού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Καταδικάστηκε να πληρώσει τη ζημιά

Την τζαμαρία μιας καφετέριας στην παραλία του Βόλου “γκρέμισε” τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 27χρονος και έκλεψε 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Ωστόσο, συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο που τον έκρινε ένοχο για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο νεαρός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή, η οποία θα ισχύσει μόνο υπό τον όρο να καταβάλει 250 ευρώ στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος για την αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα