Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα 4 ζώδια που χάνουν εύκολα το ερωτικό τους ενδιαφέρον

Τα 4 ζώδια που χάνουν εύκολα το ερωτικό τους ενδιαφέρον

Όλα τα ζώδια έχουν τον δικό τους τρόπο να προσεγγίζουν μια ερωτική ιστορία. Ορισμένοι ψάχνουν σιγουριά και ασφάλεια και ήρθαν για να μείνουν, άλλοι είναι απελπιστικά ρομαντικοί και θα το παλέψουν όσο μπορούν, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που το ενδιαφέρον σβήνει το ίδιο σύντομα με μια φωτοβολίδα και χάνεται μαζί με το αρχικό πάθος.

Ποια είναι όμως τα 4 ζώδια που όσο γρήγορα ενθουσιάζονται άλλο τόσο γρήγορα χάνουν το ενδιαφέρον τους;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς οι Δίδυμοι λειτουργούν κυρίως με τη λογική, πλησιάζουν ακόμα και τον έρωτα με περιέργεια. Όσο το άτομο που τους ενδιαφέρει παραμένει κάτι καινούριο, έχουν πολλά πράγματα να ανακαλύψουν ακόμα γι’ αυτό. Το ίδιο ισχύει και με μία σχέση. Οι νέες εμπειρίες και ιδέες που μπορεί να ανταλλάξουν τους κρατούν ενθουσιασμένους αρχικά, αλλά δυστυχώς χάνουν τη λάμψη τους και ξεθωριάζουν μετά από ένα διάστημα. Είναι από τα ζώδια που μπορούν να κρατήσουν την καρδιά τους έξω από την εξίσωση, διότι η λογική τους έχει το προβάδισμα.

Αν και τρελαίνονται για το παιχνίδι και έχουν μονίμως πολλά φλερτ και πολλές ερωτικές ιστορίες σε εξέλιξη, μπορούν να τα διακόψουν με την ίδια ευκολία που τα ξεκίνησαν. Πολλές φορές δυσκολεύονται να κατασταλάξουν με ποιον θα παραμείνουν, ποιον να διαλέξουν και ποιον να αφήσουν. Άλλες φορές ξαφνικά αποστασιοποιούνται και προσπαθούν να καταλάβουν τι αισθάνονται πραγματικά, ή αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουν. Όσο άνετα θα βρουν λόγους για να ξεκινήσουν ένα ρομάντζο, με την ίδια άνεση μπορούν και να βρουν λόγους να το σταματήσουν. Για να κρατηθεί το ενδιαφέρον τους χρειάζεται χώρος, ευελιξία, να τους αφήνεις να μιλούν και να υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα στην ατζέντα, έτοιμα για διερεύνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες είναι ενδιαφέροντες και γεμάτοι ενέργεια, αλλά άπιαστοι σαν τον άνεμο. Δεν μπορούν να σταθούν σε ένα σημείο, δεν μπορούν να ησυχάσουν λεπτό. Είναι πάντα έτοιμοι για νέες περιπέτειες και ξεχνούν εύκολα ποιος ήταν πλάι τους πριν από λίγο. Νέες παραστάσεις για εκείνους σημαίνει νέο ανθρώπινο δυναμικό, νέες εμπειρίες, νέα συναισθήματα. Ως ζώδιο της φωτιάς είναι γεμάτοι πάθος, αλλά το πάθος από μόνο του δεν αρκεί για να κάνει μια σχέση ανθεκτική αν δεν υπάρχει σταθερότητα στο μίγμα.

Επιθυμούν να έχουν κάποιον δίπλα τους, κυρίως για να μοιράζονται πράγματα, αλλά θέλουν να έχουν ταυτόχρονα και τη δυνατότητα να ζουν όπως θέλουν, να κάνουν αυτό που επιθυμούν την κάθε στιγμή χωρίς να λογοδοτήσουν σε κανέναν. Όλη η ζωή είναι ένα ατέλειωτο ταξίδι που θέλουν να γευτούν δίχως εμπόδια. Γι’ αυτό είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να τους περάσει χαλινάρι. Για να κρατήσει κάποιος το ενδιαφέρον τους πρέπει να τους ακολουθεί ενεργά στις αναζητήσεις και τις περιπέτειες, να είναι ανάλαφρος χαρακτήρας, να αντέχει τα καπρίτσια τους και κυρίως να μην τους περιορίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρόκειται για ένα ζώδιο αποστασιοποιημένο που λειτουργεί πιο πολύ με τη λογική παρά με το συναίσθημα. Αυτό το χαρακτηριστικό τους κάνει να βλέπουν τον τρόπο που σχετίζονται οι άνθρωποι και δείχνουν την τρυφερότητα τους ως πολύ συμβατικό. Επέτειοι, φιλιά στο ηλιοβασίλεμα και ρομαντισμός είναι μια ξένη ερωτική γλώσσα, που όχι μόνο δεν μιλούν, αλλά δεν ενδιαφέρονται και να τη μάθουν. Όταν τα πράγματα σοβαρεύουν μπορεί να χάσουν κάθε ενδιαφέρον. Όταν ο σύντροφος θέλει να μάθει πού βρίσκονταν και με ποιον, εκνευρίζονται, διότι θέλουν να ζουν όπως θέλουν, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δώσουν εξηγήσεις.

Άλλο ένα στοιχείο που δυσκολεύει τις σχέσεις τους, είναι η συνήθεια να κρατούν φιλικές επαφές με τους πρώην, κάνοντας τον σύντροφό τους να αισθάνεται διαρκώς ανασφάλεια. Οι Υδροχόοι προτιμούν τη μοναξιά τους και αν νιώσουν πιεσμένοι ή κάποιες φορές περισσότερα συναισθήματα απ’ όσα αντέχουν (ακόμη και αν είναι τα δικά τους), προτιμούν να εξαφανιστούν χωρίς εξηγήσεις, για να διατηρήσουν την πολυπόθητη ελευθερία τους. Για να κρατηθεί το ενδιαφέρον τους χρειάζεται μια εκκεντρική διαφορετική προσωπικότητα, γεμάτη αλτρουισμό, ενδιαφέρον για τα κοινά με μια αιχμηρή επαναστατική πλευρά.

ΖΥΓΟΣ
Αν και οι Ζυγοί ποθούν να βρουν το άλλο τους μισό για να νιώσουν την απόλυτη ισορροπία, θέλουν αυτό το άτομο να κολακεύει την εικόνα και την προσωπικότητα τους. Γι’ αυτό συχνά επιλέγουν με επιφανειακά κριτήρια, όπως εξωτερική εμφάνιση, κοινωνική θέση και άλλα, που εκείνη τη χρονική στιγμή θεωρούν σημαντικά. Αυτό μπορεί να εξαντλήσει σύντομα το πάθος και να χάσουν το ενδιαφέρον. Συχνά έχουν την τάση να φλερτάρουν, οπότε η ζήλια μπορεί να εισχωρήσει στη ζωή τους. Ένα κτητικό άτομο δεν είναι εύκολο να συμβιώσει μαζί τους.

Είναι ένα ρομαντικό ζώδιο που έχει ανάγκη να ζήσει ένα παραμύθι για να νιώθει όμορφα. Όταν αυτό το παραμύθι ξεθωριάζει γίνονται ανήσυχοι και έχουν τάσεις φυγής για να ζήσουν την επόμενη ερωτική περιπέτεια. Οι Ζυγοί είναι ερωτευμένοι με την ιδέα του έρωτα, περισσότερο απ’ όσο με το άτομο που τους ενδιαφέρει. Για να κρατήσει κάποιος το ενδιαφέρον τους πρέπει να είναι διατεθειμένος να είναι δίπλα τους, αλλά και να κρατάει τις σωστές αποστάσεις, να είναι κοινωνικός, γοητευτικός, πετυχημένος, γενναιόδωρος και να γνωρίζει την σωστή χρήση των φιλοφρονήσεων.

hellomagazine.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα