Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα 4 ζώδια που θα χωρίσουν από μια μακροχρόνια σχέση και θα...

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν από μια μακροχρόνια σχέση και θα παντρευτούν τον επόμενο

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα αποφασίσουν να δώσουν τέλος σε μια μακροχρόνια σχέση και λίγο καιρό αργότερα θα ανακοινώσουν ότι παντρεύονται κάποιον άλλον.

Σίγουρα μια τέτοια περίπτωση θα την έχεις συναντήσει στη ζωή σου από φίλους και γνωστούς. Να γνωρίζεις ένα ζευγάρι που είναι μαζί για αρκετά χρόνια χωρίς να έχουν παντρευτεί και μετά τον χωρισμό τους να μαθαίνεις πως ο ένας από τους δύο έχει γνωρίσει κάποιον άλλον και μάλιστα παντρεύεται!

Συνήθως μετά από μια μακροχρόνια σχέση, οι άνθρωποι θέλουν την ελευθερία τους και να περάσουν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους ή και να μείνουν μόνοι τους. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις ανθρώπων που όχι μόνο δεν αναζητούν την εργένικη ζωή τους, αλλά αποφασίζουν να παντρευτούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να μπουν στην διαδικασία της συμβίωσης και πάλι.

Τα 4 ζώδια που ανήκουν στην παραπάνω περίπτωση είναι τέσσερα και είναι τα ακόλουθα:

Ζυγός

Σίγουρα ένας χωρισμός τον πληγώνει, όμως η κοινωνική του φύση θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει σχετικά γρήγορα. Η πρώτη του αντίδραση είναι ότι θα θέλει να είναι συνεχώς με παρέα ώστε να μην σκέφτεται. Και εκεί θα γνωρίσουν τον επόμενο σύντροφο. Αν η απόφαση του χωρισμού ήταν δική του, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα μπει αμέσως σε μια νέα σχέση. Ενας Ζυγός δεν θα μείνει μόνος για πολύ. Και συνήθως θα παντρευτεί κάποιον/κάποια που εγκρίνουν οι γονείς του.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα χωρίσει και δεν θα μείνει για πολύ καιρό μόνος. Ολο και κάπου θα γνωρίσει κάποιον από κει που δεν θα το περιμένει. Θα ξεκινήσει και πάλι με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού και πολύ πιθανόν αν ο έρωτας είναι μεγάλος να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας. Χαρούμενος, παρορμητικός και απρόβλεπτος, ο Τοξότης είναι ικανός να παντρευτεί μέσα σε λίγους μήνες αφού έχει χωρίσει.

Υδροχόος

Πολλοί Υδροχόοι χωρίζουν και ύστερα από λίγο παντρεύονται κάποιον που θέλουν οι γονείς τους. Γενικά όταν χωρίζει ένας Υδροχόος νιώθει λίγο αποπροσανατολισμένος. Είναι σαν χαμένος και για αυτό πολλές φορές μπαίνει σε μια νέα σχέση σχετικά γρήγορα για να μην νιώθει έτσι. Μπορεί να μην το κυνηγήσει ο ίδιος, αλλά σίγουρα δεν αντέχει την στασιμότητα. Αυτό το ζώδιο γνωρίζει πως τα πάντα στη ζωή είναι σαν τις στάσεις των λεωφορείων. Έχασες το ένα; Ε, δεν πειράζει, πάντα υπάρχει ένα επόμενο που θα ’ρθει!

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο πολλές φορές παντρεύεται κάποιον από τον εργασιακό του χώρο μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του. Μόλις χωρίσει ένας Δίδυμος, θα προσπαθήσει να μπει σε μια νέα σχέση σχετικά γρήγορα. Μάλιστα θα την εξιδανικεύσει στο μυαλό του προκειμένου να νιώθει ότι είναι καλύτερα από πριν και τυχερός που ξεμπέρδεψε από την προηγούμενη κατάσταση.

Πηγή: Marieclaire.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα