Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η ολική έκλειψη σελήνης

Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η ολική έκλειψη σελήνης

Bρισκόμαστε ήδη στη δίνη της σεζόν των εκλείψεων. Εάν αισθάνεσαι ήδη πως το σύμπαν σε δοκιμάζει ή/και προσπαθεί να σού πει κάτι, τότε μπορεί να είσαι ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη σελήνης του Νοεμβρίου.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου λοιπόν, πραγματοποιείται, μια ολική έκλειψη σελήνης. Αυτό το ματωμένο φεγγάρι, λαμβάνει χώρα μόλις δύο εβδομάδες μετά τη μερική έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, που σημαίνει ότι έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Το ματωμένο αυτό φεγγάρι, θα επηρεάσει περισσότερο 4 συγκεκριμένα ζώδια, χαρίζοντας κίνητρα και ενδυνάμωση. Επίσης, αναπόφευκτα θα τα τραβήξει σε μια κατεύθυνση που πάντα ήταν γραφτό να ακολουθήσουν. Ωστόσο, επειδή αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα σχηματίσει επίσης μια σύνοδο με τον απρόβλεπτο και επαναστατημένο Ουρανό, θα μπορούσε να προκαλέσει κάτι εντελώς απροσδόκητο. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια ολόκληρη επανάσταση.

Τα παρακάτω 4 ζώδια θα νιώσουν την ολική έκλειψη σελήνης περισσότερο στο πετσί τους.

Ταύρος
Βρίσκεσαι ακριβώς στο κέντρο αυτής της σεληνιακής έκλειψης. Αυτό σημαίνει ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σου. Ακόμα κι αν δεν έχεις τη διάθεση για όλη αυτή την προσοχή, πρέπει να παραδεχτείς ότι η σπίθα σου, αρκεί για να ανάψει φωτιές. Αυτή η έκλειψη σε φέρνει κοντά σε αλλαγές, καθώς σε βγάζει από τη ζώνη άνεσής σου και σε αναγκάζει να ξεκουνηθείς. Μπορεί να κάνεις κάτι εντελώς απρόβλεπτο ή να βιώσεις κάτι εντελώς μη αναμενόμενο. Όταν μια έκλειψη λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, σημαίνει πάντα ότι φτάνεις σε ένα προσωπικό ορόσημο. Ωστόσο, το να φτάνεις στο τέλος ενός κεφαλαίου, σημαίνει επίσης ότι ξεκινάς το επόμενο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να συγκεντρωθεί προς τους στόχους σου, κατά τη διάρκεια αυτού του επόμενου ταξιδιού της ζωής σου.

Λέων
Νιώθεις απογοητευμένη από την καριέρα σου τον τελευταίο καιρό; Είσαι έτοιμη για κάτι νέο; Επειδή αυτή η έκλειψη Σελήνης λαμβάνει χώρα στον 10ο οίκο της καριέρας σου, θα μπορούσε να σε οδηγήσει να δοκιμάσεις, κάτι εντελώς διαφορετικό στη δουλειά. Μπορεί να εκπλήξεις τον κόσμο, αλλάζοντας επαγγελματική πορεία, αποδεχόμενη μια προαγωγή ή αφήνοντας μια δουλειά που κανείς δεν περίμενε ότι θα εγκαταλείψεις. Ό,τι κι αν συμβεί, θα ανοίξει την πόρτα σε τόσες περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον. Το σύμπαν απλώς σε φέρνει πιο κοντά στο είδος της καριέρας για την οποία προοριζόσουν από πάντα.

Σκορπιός
Υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας που σε απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό; Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι η σχέση σου, η καλύτερη φίλη σου, ένας συνάδελφος ή ακόμα και ένας εχθρός. Δεν έχει σημασία ποιος είναι, αυτή η έκλειψη σε ενθαρρύνει να εξελιχθείς στη σχέση σου με αυτό το άτομο. Εάν η κατάσταση είναι λιγότερο ιδανική, μπορεί να είσαι έτοιμη να χωρίσεις τους δρόμους σου με κάποιον, λόγω της τοξικής δυναμικής που έχει η σχέση σας. Εάν η κατάσταση πηγαίνει καλά, μπορεί να νιώσεις έτοιμη να αφοσιωθείς περαιτέρω σε αυτό το άτομο. Ωστόσο, η ενέργεια αυτής της έκλειψης μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη. Αντί για μια σημαντική αλλαγή στη σχέση, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η οπτική σου για τις σχέσεις, αλλάζει εντελώς. Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου στο μέλλον;

Υδροχόος
Αυτή η έκλειψη σελήνης επηρεάζει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σε ενθαρρύνει να μετακομίσεις σε ένα νέο μέρος, να θέσεις όρια με τους συγγενείς και να καλλιεργήσεις τη σχέση με τις ρίζες σου. Το σπίτι δεν είναι πάντα ένα συγκεκριμένο μέρος, αλλά μια πνευματική κατάσταση. Και σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου, οι άνθρωποι, τα μέρη και τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, είναι πιθανό να αλλάξουν. Αυτή η έκλειψη θα σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σπίτι με όποιον τρόπο, σχήμα ή μορφή έχει νόημα για εσένα.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα