Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το παρελθόν τους

Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το παρελθόν τους

Υπάρχουν ζώδια που τους είναι πολύ εύκολο να αφήσουν πίσω τους κάθε παρελθοντική σχέση και ανάμνηση αλλά υπάρχουν κι εκείνα που έχουν έντονο δέσιμο με το παρελθόν τους και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Το να κάνουν το επόμενο βήμα και να προχωρήσουν, τους είναι αδύνατον. Δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τους μια σχέση, ούτε να διαχειριστούν τον χωρισμό τους με τον κατάλληλο τρόπο και να προχωρήσουν στην ζωή τους. Και όλα αυτά… διότι όπως φαίνεται έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά, όπου σύμφωνα με την αστρολογία δεν τους είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να αφήσουν την σχέση τους στο παρελθόν.

Ποια είναι αυτά;

Δίδυμοι

Μπορεί να μη τους φαίνεται αλλά οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που αν δεθεί, δύσκολα προχωράει στην επόμενη σχέση. Αναπολούν στιγμές με το πρόσωπο που ήταν καλά μαζί και δύσκολα αποχωρίζονται το παρελθόν τους αν δεν βρουν κάτι πιο ενδιαφέρον στην πορεία. Δεν είναι ότι δεν θα μπουν σε μια επόμενη σχέση αλλά σίγουρα δεν θα αφοσιωθούν με τον ίδιο τρόπο.

Καρκίνος

Ως ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, ο Καρκίνος δυσκολεύεται να πάει παρακάτω και να ξεπεράσει το παρελθόν του. Για να το αποτρέψει, μπορεί να ικετέψει για να κρατήσει δίπλα του το πρόσωπο που ετοιμάζεται να φύγει από τη ζωή του ακόμη κι αν ξέρει πως αυτό θα είναι επιζήμιο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα και κτητικά ζώδια. Θα δώσει τα πάντα στον σύντροφό του κι αν τον αγαπήσει αληθινά, δύσκολα θα μπορέσει να πάει παρακάτω μετά από τον χωρισμό. Το μυαλό και η καρδιά του θα είναι πίσω και σε όλα όσα έζησε κάποτε.

Ιχθείς

Το ζώδιο αυτό, αν και ερωτεύεται πολύ εύκολα, δυσκολεύεται να διαχειριστεί το παρελθόν του και να το αφήσει πίσω. Κρύβει μέσα του πολύ συναίσθημα και αυτό τον πάει αρκετά πίσω κάθε φορά που σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα με κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή του.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα