Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα 3 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά στα ερωτικά αυτή...

Τα 3 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα

Μια νέα εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες και εκπλήξεις ξεκινά. Λίγο πριν μπούμε στην εποχή του Λέοντα, η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, θέση που κάνει τις σχέσεις μας πιο ρομαντικές και δοτικές. Την ίδια ώρα ο Ερμής περνά στον Λέοντα, με αποτέλεσμα να εστιάζουμε σε πιο πρακτικά και καθημερινά ζητήματα.

Έτσι, γινόμαστε πιο πρόθυμοι να δείξουμε τα συναισθήματά μας και να προβούμε σε πράξεις αγάπης, αλλά χρειάζεται και περισσότερη προσοχή στις συναλλαγές μας.

Αυτή την εβδομάδα τρία είναι τα ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να γίνονται συνεχώς καλύτερα. Ο Λέων, ο Ζυγός και ο Σκορπιός. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις.

Λέων

Καθώς πλησιάζει η εποχή του ζωδίου σας, νιώθετε ήδη πιο όμορφα. Πλέον, μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και απελευθερώνετε την αγάπη σας προς όλους. Αυτή την εβδομάδα νιώθετε πιο γενναιόδωρες με τα χρήματα και ασπάζεστε το ρητό που λέει «είναι απλώς λεφτά». Δείξτε λίγη προσοχή μόνο, καθώς η τσέπη σας δεν σηκώνει πάρα πολλά έξοδα.

Μοιράζεστε την καλή σας διάθεση με φίλους και οικογένεια, αν και ο σύντροφός σας θα νιώσει όλη σας την αγάπη. Η μουντή διάθεση που σας έδινε η εποχη του καρκίνου φέυγει, τη στιγμη που ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας. Χαρείτε τα γενέθλιά σας με αγάπη, ταξίδια, διασκέδαση και χαμόγελα. Μπορείτε να τα έχετε όλα.

Ζυγός

Είστε αρκετά επιλεκτικές αναφορικά με τους συντρόφους σας και αυτή η εβδομάδα φέρνει στη ζωή σας ξανά ένα άτομο με το οποίο σας συνέδεε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία. Ένας παλιός έρωτάς σας επέστρεψε στη ζωή σας και οι αναμνήσεις σας από αυτό το άτομο είναι τόσο θετικές και όμορφες που μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε μουδιασμενες από χαρά στην ιδέα να ξεκινήσετε κάτι πάλι μαζί του. Η σχέση σας ίσως τελείωσε επειδή οι συγκυρίες δεν ήταν κατάλληλες. Χωρίσατε με καλούς όρους και πλέον η ζωή σάς δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, η οποία μπορεί να είναι πολύ πιο συναρπαστική από την πρώτη.

Σκορπιός

Ένα κλίκ θα γίνει μέσα σας και οι σκέψεις σας θα αλλάξουν ριζικά. Θα ξεπεράσετε έναν άνθρωπο που σας κρατούσε πίσω και αυτή η εβδομάδα θα σας οδήγησει σε νέα μονοπάτια. Μπορεί ακόμα να είστε σε μια νέα σχέση, στην οποία ποτέ δεν καταφέρατε να δώσετε το 100% του εαυτού σας, επειδή οι σκέψεις σας ήταν μπερδεμένες. Η στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας έφτασε και, να ξέρετε, το άλλο άτομο το περιμένει πώς και πώς!

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα