Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα τρία ζώδια που εκπέμπουν αρνητισμό και σκέφτονται απαισιόδοξα

Τα τρία ζώδια που εκπέμπουν αρνητισμό και σκέφτονται απαισιόδοξα

Σίγουρα θα έχεις ακούσει την έκφραση «βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο;».

Το πως βλέπει ο καθένας τα πράγματα εξαρτάται από τον χαρακτήρα του, τον τρόπο που έχει μεγαλώσει, το πώς νιώθει ο ίδιος για τον εαυτό του και τους φόβους του. Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο (απαισιόδοξοι) και αυτοί που το βλέπουν μισογεμάτο (αισιόδοξοι).

Εμείς θα σταθούμε στην πρώτη κατηγορία, τους απαισιόδοξους, οι οποίοι εστιάζουν στο αρνητικό και βρίσκουν πρόβλημα σε κάθε λύση. Είναι γνώριμοι σε όλους μας γιατί πάντα έχουν μια ανησυχία για τα πράγματα, σκέφτονται απαισιόδοξα και δυστυχώς γκρινιάζουν για πολλά. Εκπέμπουν έναν αρνητισμό και είναι καχύποπτοι όταν όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με το bovary:

Παρθένος

Η τελειομανία του αποτελεί εμπόδιο στην χαρά του. Γνωστός για τον πεσιμισμό του, δεν του το βγάζεις από το μυαλό του ότι όλα θα πάνε στραβά. Έχει υπεραναλυτική σκέψη, αγχώνεται και γκρινιάζει σχετικά εύκολα. Ο Παρθένος κάνει πολλές αρνητικές σκέψεις που αφορούν την υγεία τόσο την δική του όσο και των οικείων του προσώπων. Φοβάται να μην πάθει κανείς τίποτα κι έτσι λοιπόν αγχώνεται πολύ εύκολα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την απαισιοδοξία. Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό. Επόμενο είναι να μην εμπιστεύεται εύκολα και να μην συγχωρεί την προδοσία.

Αιγόκερως

Πάντα περιμένει το χειρότερο να συμβεί, είτε στη δουλειά του είτε στα προσωπικά του. Αν τα σχέδιά του δεν πάνε ακριβώς όπως τα υπολογίζει, πέφτει σε βαθιά περισυλλογή. Αυτό το ζώδιο εκφράζεται απότομα και ωμά και για αυτό είναι δύσκολο να κάνεις παρέα μαζί του. Είναι καχύποπτος και σχετικά απόμακρος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα