Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤα "καυτά" επαγγέλματα του καλοκαιριού

Τα “καυτά” επαγγέλματα του καλοκαιριού

Καλοκαίρι υψηλές θερμοκρασίες ,και ειδικά στις Σέρρες πολλές φορές το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο καθώς ξεπερνά τους 38 και 39oC.

Κι όταν εμείς δυσανασχετούμε στις μεγάλες ζέστες, σκεφτείτε όσους καθημερινά εργάζονται σε συνθήκες καύσωνα μέσα στο καλοκαίρι για να βγάλουν το ψωμάκι τους κυριολεκτικά με τον ιδρώτα του προσώπου τους.

Η δουλειά του Αρτοποιού είναι μια από τις δυσκολότερες καθώς οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται από τους Φούρνους ξεπερνούν ακόμη και τους 50 βαθμούς.

Η δουλειά του Αρτοποιού είναι από αυτές που δυσκολεύουν το καλοκαίρι, κυρίως γιατί οι χώροι των εργαστηρίων δεν μπορούν να έχουν κλιματισμό. Μόνη λύση τα πολλά υγρά, τα πολλά διαλείμματα με τροφή και φυσικά βιταμίνες.

Η μεγαλύτερη δυσκολία του επαγγέλματος βέβαια είναι οι πολλές ώρες και η σκληρή δουλειά 6 μέρες την εβδομάδα.

27 χρόνια πίσω από ένα μαγκάλι χειμώνα καλοκαίρι ο Ηλίας Ατματζίδης δηλώνει πως όντως η δουλειά του χρήστη το καλοκαίρι δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Όσο κι αν οι συνθήκες εργασίας γενικά είναι πολύ καλές, το καλοκαίρι υπάρχει η προφανής, αντικειμενική δυσκολία. Έχει πολύ περισσότερη ζέστη ειδικά όταν το θερμόμετρο έξω αγγίζει τους 40 βαθμους.

Περισσότερος κόσμος, περισσότερη πίεση και άγχος να εξυπηρετηθούν όλοι σωστά και γρήγορα και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες μέσα κι έξω. Αρκεί Να φανταστεί κανείς , όταν ανάβουν τα κάρβουνα και στις ψησταριές, η θερμοκρασία φτάνει τους 49 βαθμούς.

Πηγή: diktyotv.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα