Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤέμπη: Το μεγάλο ταξίδι της ελπίδας στη Βοστώνη για τον Γεράσιμο

Τέμπη: Το μεγάλο ταξίδι της ελπίδας στη Βοστώνη για τον Γεράσιμο

Για τις ΗΠΑ αναχώρησε το Σάββατο (18/11) ο Γεράσιμος, ο νεαρός που δίνει μάχη για να καταφέρει να αναρρώσει από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με ειδική πτήση ξεκίνησε χθες το μεγάλο ταξίδι της ελπίδας για τις Ηνωσμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Γεράσιμος, ο νεαρός φοιτητής που κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να επιζήσει από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, τον περασμένο Μάρτιο.

Στις ΗΠΑ ο νεαρός φοιτητής θα βρεθεί σε ειδικό Ιατρικό Κέντρο, στο οποίο θα συνεχίσει την αποκατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε χθες Σάββατο, η εφημερίδα «Ελευθερία», στη Λάρισα βρίσκεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ από το βράδυ της Παρασκευής, και προετοίμασαν τον 21 ετών φοιτητή από τον Βόλο για το μεγάλο ταξίδι.

Στο ταξίδι του τον συνόδευσε ομάδα επιστημονικού προσωπικού από τη Βοστώνη, εκεί όπου θα νοσηλευτεί σε εξιδεικευμένο κέντρο, ώστε να υποβληθεί σε ειδικές θεραπείες αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι 9 μήνες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, φαίνεται πως βρέθηκε το «μαύρο κουτί» της μοιραίας αμαξοστοιχίας, στο σημείο που φυλάσσεται ό,τι έχει απομείνει από αυτήν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το larissanet.gr, το καταγραφικό έχει μεγάλες ζημιές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα