Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤέμπη: Διεκόπη για τις 5 Απριλίου η δίκη της πρώτης αγωγής συγγενών...

Τέμπη: Διεκόπη για τις 5 Απριλίου η δίκη της πρώτης αγωγής συγγενών θύματος

Διεκόπη για τις 5 Απριλίου η πρώτη δίκη αγωγής συγγενών θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Πρόκειται για αγωγή την οποία έχουν καταθέσει οι συγγενείς του ελεγκτή που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά του ΟΣΕ και της εταιρείας Hellenic Train.
Με την παρουσία των συγγενών του ελεγκτή που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία των Τεμπών εκφωνήθηκε από το δικαστήριο η πρώτη αγωγή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους δικαστές να απορρίπτουν το αίτημα αναβολής των δικηγόρων του ΟΣΕ και της Hellenic Train σε βάρος των οποίων έχει στραφεί η οικογένεια του θύματος με αποτέλεσμα η διαδικασία να ξεκινήσει στις 5 Απριλίου.

Στη δικαιοσύνη, όπως είναι γνωστό, έχουν προσφύγει οι συγγενείς του ελεγκτή που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα και έχουν καταθέσει αγωγή κατά του ΟΣΕ και της εταιρείας Hellenic Train με την οποία ζητούν αποζημίωση συνολικού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για την ηθική βλάβη και την οδύνη που υπέστησαν από την βαριά απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Στο δικαστήριο υποβλήθηκε αίτημα αναβολής από τους δικηγόρους των δύο εταιρειών επικαλούμενοι το γεγονός ότι πριν από ένα ή δύο 24ωρα δεν είχαν λάβει γνώση της ποινικής δικογραφίας η οποία έχει σχηματιστεί στο πλαίσιο της ανάκρισης που διενεργείται στο Εφετείο Λάρισας.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος αναβολής της δίκης και διέκοψε τη δίκη για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και συγκεκριμένα για τις 5 Απριλίου 2024.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα