Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣωτήρης Καλυβάτσης: Τι είπε για τον Αντώνη Κανάκη και την υπόθεση του...

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι είπε για τον Αντώνη Κανάκη και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Για το κίνημα #MeToo, την υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη, αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σημείωσε: “Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Τον είχα γνωρίσει στην ΕΡΤ, όταν ήμασταν. Εκεί στους διαδρόμους. Τίποτα παραπάνω”.

Στην επισήμανση της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου, ότι “στο μυαλό κάποιων, επειδή έχεις συνεργαστεί χρόνια με τον Αντώνη Κανάκη, μπορεί να νομίζουν ότι έχεις συνεργαστεί και με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο”, ο Σωτήρης Καλυβάτσης υπογράμμισε: “Καμία σχέση”.

Παράλληλα, εξέφρασε και τη στήριξή του στον Αντώνη Κανάκη, καθώς σε ερώτηση αν θεωρεί πως ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σημείωσε: “Έχω την αίσθηση και φαντάζομαι ότι έκανε αυτές τις αναρτήσεις, δεν θα το γνώριζαν. Κι απ’ όσο ξέρω και θυμάμαι τον Αντώνη Κανάκη, δεν νομίζω ότι θα ανεχόταν κάτι τέτοιο στη συνεργασία του”.Για το αν πιστεύει πως έγινε ένα ξεκαθάρισμα αναφορικά με το κίνημα #MeToo, τη μικρή οθόνη, αλλά και το θεατρικό σανίδι, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε πως “είναι όπως όλοι οι χώροι. Πιστεύω ότι σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που τη “γλίτωσαν”. Δεν νομίζω πως αυτοί που κατηγορούνται είναι οι μοναδικοί που είχαν παραβατικές συμπεριφορές. Με όλο αυτό που έχει συμβεί είμαι σίγουρος ότι κάποιοι που είχαν τα πράγματα κάπως στο μυαλό τους, θα μαζευτούν”.

Σε σχέση με την υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη, για την οποία όπως είπε, είχε καταθέσει 10 μέρες μετά το συμβάν και η οποία θα εκδικαστεί τον Μάιο, ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε ότι “τις επόμενες 10 μέρες από το περιστατικό έδωσα μια ένορκη κατάθεση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να με ξανακαλέσουν τώρα”.

“Αν έχεις κάνει ένορκη κατάθεση μπορεί να αρκεί αυτό, αλλά μπορεί και να σε φωνάξουν” είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον ηθοποιό να απαντά καταφατικά στο ερώτημα αν θα είναι από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου”.

“Η υπόθεση βγήκε στη δημοσιότητα με περίεργο τρόπο. Την έδωσε ο παραγωγός” υπογράμμισε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά στον κ. Γκουρούση. “Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Σοφία την ίδια μέρα πήγε στο νοσοκομείο και πήγε και στην αστυνομία” διευκρίνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα