Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣφηνάκι και σφαλιάρα: Τουρίστες σε ελληνικό νησί πληρώνουν για να τους χαστουκίζουν

Σφηνάκι και σφαλιάρα: Τουρίστες σε ελληνικό νησί πληρώνουν για να τους χαστουκίζουν

Τα ελληνικά νησιά έχουν γεμίσει ήδη με τουρίστες. Κυρίως ξένους, καθώς οι άδειες των περισσότερων Ελλήνων θα ξεκινήσουν από τον Αύγουστο. Παρόλα αυτά η διασκέδαση σε μέρη όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Ίος καλά κρατεί.

Όσον αφορά το τελευταίο νησί μάλιστα, σε μια πρόσφατη επίσκεψη εκεί, πετύχαμε ένα ιδιαίτερο σκηνικό. Δεκάδες ξένοι τουρίστες κυκλοφορούσαν με ένα μαύρο αποτύπωμα παλάμης στο πρόσωπό τους κάθε βράδυ, χωρίς να καταλαβαίνουμε από πού μπορεί να προέρχεται αυτό.

Σε μια βόλτα στη χώρα, ωστόσο, είδαμε με τα μάτια μας το σουρεαλιστικό σκηνικό που συμβαίνει έξω από ένα μπαρ του νησιού. Μια μεγάλη ουρά τουριστών περίμενε καρτερικά να φτάσει μπροστά σε μια υπάλληλο του μαγαζιού, η οποία βρισκόταν πίσω από ένα παράθυρο, το λεγόμενο «slap window».

Eκεί ο πελάτης είχε δύο επιλογές: είτε έπαιρνε το 7 shots challenge και έπινε με τη μία εφτά σφηνάκια, κερδίζοντας μία φανέλα, είτε αγόραζε το slap shot challenge, στο οποίο αφού έπινε ένα σφηνάκι, στη συνέχεια δεχόταν ένα αρκετά δυνατό χαστούκι από τη μπαργούμαν.

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν τον χαστουκίσει, έβαφε το χέρι της με μαύρη μπογιά, έτσι ώστε να του αφήσει και «σφραγίδα» της σφαλιάρας.

 

Αν και αρχικά οι τουρίστες έδειχναν να ζαλίζονται από τη δύναμη της σφαλιάρας, στη συνέχεια πανηγύριζαν και έτρεχαν να μπουν στη σειρά, προκειμένου να το κάνουν ξανά.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ίο. Εδώ και χρόνια είναι γνωστό άλλωστε το μπαρ που βάζει τους πελάτες του να φορούν κράνος και να δέχονται χτυπήματα με αντικείμενα στο κεφάλι, μετά το σφηνάκι τους.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες