Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκη“Συνηγορούμε για το Καλό: H RHETOR Law Firm ενισχύει έμπρακτα το τραπέζι...

“Συνηγορούμε για το Καλό: H RHETOR Law Firm ενισχύει έμπρακτα το τραπέζι των συμπολιτών μας!

Η πρωτοβουλία της RHETOR Law Firmκαι των ιδρυτών της Δημήτρη Ζάχου και Ανδρέα Παπαμιμίκου,  “Συνηγορούμε για το Καλό”, εγκαινιάζει ένα νέο θεσμικό κύκλο δράσεων της εταιρείας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της.

Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εμπιστοσύνης, υποστήριξης και προσφοράς για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αλλά και για όλους τους φορείς με το δικό τους ξεχωριστό κοινωνικό έργο, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εταιρικού DNA της RHETOR.

Η εκκίνηση της νέας δράσης της, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος, παρουσία των συνεργατών και ιδρυτών της εταιρείας, όπου συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο την ενίσχυση του τραπεζιού όσων έχουν πληγεί οικονομικά και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα διαβίωσής τους.

”Για ακόμα μια φορά, σύσσωμη η εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην προάσπιση του κοινωνικού συνόλου και τη στήριξη των συμπολιτών μας”. Η RHETOR Law Firm θέτει με συνέπεια τα κοινωνικά ζητήματα σε προτεραιότητα. Από την ίδρυσή της αναπτύσσει μια αλληλένδετη σχέσης μεταξύ της ίδιας και της κοινωνίας που δραστηριοποιείται, με έμφαση στην προσφορά και την αλληλεγγύη. Με τη θεσμική δράση  “Συνηγορούμε για το Καλό”, συνεχίζει την αποστολή και το καθήκον της στη δύσκολη εποχή που διανύουμε”, αναφέρει η RHETOR Law Firm. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα