Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνεχεια στην ψηφιοποήση της καθημερινότητας από την Ελληνική Κυβέρνηση - Σε ισχύ...

Συνεχεια στην ψηφιοποήση της καθημερινότητας από την Ελληνική Κυβέρνηση – Σε ισχύ τις επόμενες ημέρες ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων

- Advertisement -

Τις προσπάθειες περαιτέρω ψηφιοποίησης του δημόσιου και ιδιωτικού βίου συνεχίζει η Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς τις επόμενες ημέρες θα τεθεί σε ισχύ ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπησή του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τον εν λόγω αριθμό θα τον δημιουργήσουν οι ίδιοι οι πολίτες επιλέγοντας μέσα από την πλατφόρμα myinfo τα δύο από τα τρία ψηφία που τον απαρτίζουν συν το ΑΦΜ. Ακόμα τόνισε πως στο πλαίσιο της συνεργασίας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δημιουργείται ένας νέος ισχυρότερος τρόπος αυθεντικοποίησης, με νέους περισσότερο ασφαλείς απέναντι σε χακαρίσματα κωδικούς. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσθήκη από την προσεχή Τρίτη στο gov wallet εκτός των υπόλοιπων εγγράφων (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα αναπηρίας, δακτύλιο κ.τ.λ.) και η ασφαλιστική ενημερότητα, τα στοιχεία και το βιβλιάριο υγείας του δεσποζόμενου ζώου.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα