Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνεχίζεται το θρίλερ με την περιουσία του Τράγκα – Ακίνητα σε όλο...

Συνεχίζεται το θρίλερ με την περιουσία του Τράγκα – Ακίνητα σε όλο τον πλανήτη

Ο δημοσιογράφος άφησε πίσω του μια μεγάλη, «αδιευκρίνιστη» ως προς τη διανομή, κληρονομιά – Σπίτια σε Γαλλία, Μονακό, Νέα Υόρκη (5th Avenue), Λας Βέγκας, αλλά και Ελλάδα – Η περιουσία του πηγαίνει στη σύζυγό του Μαρία Καρρά και τους δύο γιους του, Γιάννη και Φρέντυ.

Ανοιχτά μέτωπα και εκκρεμότητες που προκαλούν αναταραχή και έριδες φαίνεται ότι άφησε ο Γιώργος Τράγκας, που πριν από έναν μήνα, στις 14 Δεκεμβρίου, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, αν και ως αγέρωχος αντεμβολιαστής δήλωνε μέχρι την τελευταία στιγμή πριν νοσήσει βαριά ότι δεν φοβάται την πανδημία. «Χορεύω ταγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη», έγραφε ανυποψίαστος λίγο πριν από τη μοιραία μόλυνση από τον ιό.

Ο Τράγκας φαίνεται ότι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα ακίνητα και φρόντιζε να επενδύει στην ασφάλεια που αυτά παρέχουν τα μεγάλα ποσά που απέκτησε από τις πετυχημένες επαγγελματικές του δραστηριότητες επί 30 και πλέον χρόνια.

Οι σχετικές πληροφορίες του Πρώτου θέματος έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ, σύμφωνα με καταγγελία που βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών αρχών, η περιουσία του περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 12 ακίνητα σε Ελλάδα, Γαλλία και Ηνωμένες Πολιτείες. Στο Μονακό το όνομά του φέρεται να συνδέεται με τρία ή τέσσερα ακίνητα.

Πρόκειται καταρχάς για ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά. Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα