Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του παίκτης του Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του παίκτης του Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist βρίσκεται στο αυτόφωρο του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Νάνσυ, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”.

Στις αρχές Νοεμβρίου, ο μίλησε για τον χωρισμό του από τη Νάνσυ, λίγες ημέρες πριν τον αρραβώνα τους και αρχικά αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Νάνσυ. «Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά στις 24 Σεπτεμβρίου», είπε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τη Νάνσυ την αγαπάω, δεν άλλαξε τίποτα από όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφω για εκείνη. Απλά όταν μιλάς με έναν άνθρωπο επί ενάμιση μήνα, 8 και 9 και 17 ώρες τη μέρα, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Γίνεται να μη μαλώσεις με τον σύντροφό σου; Υπήρχαν διάφορα πράγματα που δεν συμφωνούσαμε».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξήγησε πως όλα συνέβησαν την τελευταία στιγμή. «Έχουν παρθεί τα δαχτυλίδια του αρραβώνα. Την Παρασκευή θα έπρεπε να φύγω για το Λονδίνο. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη», είπε.

Όσο για εκείνα που τον κέρδισαν σε εκείνη: «Εγώ ήμουν πάντα κατά του γάμου. Δεν με ενδιέφερε, δεν το κυνηγούσα. Όταν γνώρισα τη Νάνσυ, μου βγήκαν πολλά συναισθήματα, μου βγήκε το πατρικό ένστικτο. Εμένα με κέρδισε σε πολλά πράγματα, στη δοτικότητά της, στο γεγονός ότι ήθελε να με παντρευτεί».

Τέλος, ανέφερε πως οι διαφωνίες που είχε με τη Νάνσυ κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ήταν και αυτές που τους οδήγησαν στον χωρισμό. «Καμιά φορά μαλώνουμε και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Από τη μια βοηθάει να μιλάμε πολλές ώρες για να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, αλλά από την άλλη όταν μιλάς τόσες ώρες… », είπε χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ωστόσο, ανέφερε πως η πρώην σύντροφός του του έκανε πολλές σκηνές για «τους κοιλιακούς του» και το γεγονός ότι τους έδειχνε δημόσια στα social media.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα