Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυναγερμός στην Ξάνθη για την εξαφάνιση άνδρα (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός στην Ξάνθη για την εξαφάνιση άνδρα (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει από το Σάββατο στην Ξάνθη για την εξαφάνιση ενός άνδρα, από την περιοχή.

Πρόκειται για τον Μετζητ Κεκε, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο με τη γυναίκα του να τον αναζητεί και να απευθύνεται στις Αρχές, δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Παράλληλα, τη Δευτέρα το πρωί υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία γνωστοποιήθηκε η φωτογραφία του μαζί με μια σύντομη περιγραφή με την οικογένεια του να απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, καθώς ενδέχεται η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

“Έχει εξαφανιστεί. Οδηγεί ένα Skoda Octavia μαύρο με πινακίδα ΑΗΜ 4175. Φοράει άσπρο μακό μπλουζάκι και γκρι σορτσάκι. Η υγεία του είναι σε κίνδυνο. Τον ψάχνει η αστυνομία αν τον δείτε καλέστε την Αστυνομία ή στο 6975940132” αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα που γνωστοποιήθηκε στα social media.

Όπως δήλωσε στο XanthiNea.gr η γυναίκα του, το μεσημέρι της Δευτέρας ζήτησε και την εισαγγελική παρέμβαση για να εκδοθεί silver alert ενώ ζητάει απεγνωσμένα από τους πολίτες που μπορεί να έχουν δει κάπου να τον άντρα της να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Αρχές.

Ο άνδρας που έχει εξαφανιστεί είναι ο εικονιζόμενος:

 

Πηγή:  XanthiNea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα