Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυλλήψεις για εκτέλεση “συμβολαίων θανάτου”

Συλλήψεις για εκτέλεση “συμβολαίων θανάτου”

Δύο συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για τις δολοφονίες του Σκαφτούρου και Ρουμπέτη.Σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να είναι ομογενείς από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και εκτέλεσαν τα εν λόγω συμβόλαια θανάτου.

Φέρονται να εμπλέκονται και σε απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο Ιούλιο στην Πιερία.

Πληροφορίες πως ύποπτοι που εμπλέκονται στις υποθέσεις διέφυγαν στο εξωτερικό. Εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Ο Σκαφτούρος είχε δολοφονηθεί τον Απρίλιο του 2022 με 15 σφαίρες στην αυλή του σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας. Επεσε νεκρός μέσα σε καταιγισμό πυρών, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με τις κόρες του, τα εγγόνια του και άλλα πρόσωπα από το στενό συγγενικό του περιβάλλον.

Η δολοφονία του Β. Ρουμπέτη έγινε τον Ιούνιο του 2023 στον Κορυδαλλό. Μαζί με τον αδελφός της συζύγου του, Διονύσης Μουζακίτης, δέχτηκαν επίθεση από δύο άνδρες οπλισμένους με καλάσνικοφ. Ο Ρουμπέτης βρισκόταν στο τιμόνι και ο Μουζακίτης στη θέση του συνοδηγού ενός θωρακισμένου τζιπ.

Τη στιγμή που ο τελευταίος αποβιβαζόταν για να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ δέχτηκε καταιγισμό πυρών και κατέληξε μερικά μόλις μέτρα μακρύτερα. Σχεδόν ταυτόχρονα, ο δεύτερος δράστης άνοιξε την πόρτα του οδηγού και σχεδόν εξ επαφής εκτέλεσε τον Ρουμπέτη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα