Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτο “ψυγείο” η Ροδόπη -Ακυρώσεις δρομολογίων του ΚΤΕΛ

Στο “ψυγείο” η Ροδόπη -Ακυρώσεις δρομολογίων του ΚΤΕΛ

Στην “κατάψυξη” έχει μπει η Ροδόπη. Με τον υδράργυρο να έχει “κατρακυλήσει” υπό το μηδέν και τον βοριά να κάνει ακόμη πιο αισθητό το κρύο, σίγουρα η νύχτα της Δευτέρας ήταν από τις πιο κρύες φετινές χειμωνιάτικες νύχτες.

-2 βαθμούς έδειχνε το θερμόμετρο στον κόμβο της Νέας Καλλίστης, -6 στο ύψος της Αιγείρου και την ίδια ώρα 05:30 -2,5 εντός πόλης και -1 στην περιοχή του Κοσμίου. Δύσκολες οι συνθήκες για όλους όσοι ήταν αναγκασμένοι να ξεκινήσουν νωρίς τις υποχρεώσεις τους, αν και το ψύχος ήταν απαγορευτικό ακόμη και για τους πιο τολμηρούς.Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι διερχόμενοι οδηγοί στις ορεινές περιοχές όπου επικρατεί ολικός παγετός, με τη θερμοκρασία για δεύτερο 24ωρο να είναι συνεχώς υπό το μηδέν ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κανονικά πραγματοποιούνται από το πρωί τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ της Ροδόπης και τα δρομολόγια των Αστικών Λεωφορείων. Ακυρώθηκαν τα βραδινά δρομολόγια από και προς Αθήνα λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση και του φόβου ενός πιθανού εγκλωβισμού οδηγών και επιβατών στο οδικό δίκτυο. Για την εκτέλεση των σημερινών δρομολογίων δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά.Επαναπρογραμματισμός υπήρξε για τα δρομολόγια που μεταφέρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες στις περιοχές των Δήμων Μαρωνείας Σαπών και Αρριανών, όπου τα σχολεία σήμερα θα παραμείνουν κλειστά.Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ωστόσο κανονικά για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και όχι μετ’ εμποδίων ή με καθυστερήσεις.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες