Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτο σκοτάδι περιοχές της Λάρισας εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στο σκοτάδι περιοχές της Λάρισας εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στο σκοτάδι έχουν «βυθιστεί» εδώ και ώρα περιοχές του νομού Λάρισας εξαιτίας βλαβών που έχουνε προκύψει στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει αυτή την ώρα την Περιφερειακή Ενότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, χωρίς ρεύμα σε σημεία τους είναι αυτή την στιγμή οι εξής περιοχές: Κιλελέρ, Νίκαια Χάλκη, Αμπελώνας, Τύρναβος, Βρυότοπος. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έχουνε σπεύσει στα σημεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες, χωρίς ωστόσο να έχουνε δώσει χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης.

Παράλληλα, προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν αναφερθεί και εντός της πόλης. Στη συνοικία των Λαχανόκηπων, και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αρκαδίου, σύμφωνα με φωτογραφίες του onlarissa.gr παρατηρείται αυτήν την ώρα το φαινόμενο σπίτια που από την μία πλευρά να έχουνε ρεύμα και από την απέναντι να μην έχουνε, όπως επίσης και εξωτερικός φωτισμός σε μερικά σημεία δε λειτουργεί, με αποτέλεσμα να έχουνε αναστατωθεί κάτοικοι της συνοικίας και να περιμένουν επιτακτικώς συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα