Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτοιχεία που σοκάρουν – Αναζητήθηκε 163 εκατομμύρια φορές η φράση «πώς να...

Στοιχεία που σοκάρουν – Αναζητήθηκε 163 εκατομμύρια φορές η φράση «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες»

Με αφορμή την 13η γυναικοκτονία στη χώρα μας η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την κακοποίηση γυναικών.

Η ψυχολόγος σημείωσε πως η κακοποίηση γυναικών έχει αυξηθεί και είπε πως μέσα στην πανδημία χρήστες αναζήτησαν παγκοσμίως 163 εκατ. φορές στο διαδίκτυο το «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς». Η ίδια συνέδεσε την αύξηση της βίας και των δολοφονιών με την πανδημία του κορονοϊού και τα περιοριστικά μέτρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε μια δεύτερη πανδημία, αυτή της έμφυλης βίας, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε με σοβαρότητα  γιατί δυστυχώς τα περιστατικά πληθαίνουν, και η μια τραγωδία δίνει τη σκυτάλη στην άλλη».

Συνέχισε λέγοντας πως «η βία έχει μπει μέσα στα σπίτια. Πρέπει να υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον, για να μπορέσει η μάνα, η σύζυγος, η σύντροφος να στηριχθεί για να εγκαταλείψει το δυνάστη. Δολοφονούνται και αφήνουν πίσω υποχρεώσεις, αφήνουν πίσω παιδιά. Πρέπει αυτές οι γυναίκες να υποστηριχτούν από την πολιτεία».

Τέλος, έσπευσε να τονίσει πως: «Δεν υπάρχει σεβασμός και υπομονή στις σχέσεις, πρέπει να βγούμε καλύτεροι από την πανδημία. Να ασχολούμαστε καθημερινά με το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα