Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτην φυλακή Ελληνίδα με καταδίκη για διακίνηση μεταναστών

Στην φυλακή Ελληνίδα με καταδίκη για διακίνηση μεταναστών

Βαρύτατη ποινή κάθειρξης εκκρεμούσε σε βάρος μιας Ελληνίδας που είχε καταδικαστεί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς αποδείχθηκε ότι είχε κομβικό ρόλο σε κύκλωμα το οποίο μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας.

Ωστόσο, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερη ώσπου την εντόπισαν στην Ξάνθη αστυνομικοί της Ασφάλειας και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, που διέταξε τον εγκλεισμό της στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης 20 ετών που της είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή.

Φυγόποινη οδηγήθηκε στην φυλακή

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, άλλη μια Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στην πόλη της Θεσσαλίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Στο Ναύπλιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 41χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για απάτη και πλαστογραφία.

Στην Κόρινθο, α αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε έναν 30χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή.

Protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα